Restaurant Bir Bey

In een wereldstad als Amsterdam lijkt het steeds moeilijker om een bedrijfsuitje, zakendiner of gewoon een gezellig avondje uit te plannen.

Bir Bey”- ofwel, “Een Gentleman” – is een unieke ambiance waar u in een chique Ottomaans decor stijlvol kunt dineren. Bir Bey heeft de allure van een Grand Café uit de jaren ’20 en tegelijkertijd de exclusiviteit en moderne luxe uitstraling van de hedendaagse toprestaurants in Istanbul.

Bij Bir Bey kunt u Turks dineren in een zeer gastvrije en ongedwongen sfeer geheel volgens de Ottomaanse traditie. U ervaart de rijkdom van de exquise Turkse keuken, die niet voor niets tot de drie rijkste cuisines ter wereld behoort.

Bij ons beleeft u een onvergetelijke avond in moderne Oosterse sferen. Onze gastheren zullen u kennis laten maken met de Turkse gastvrijheid en zullen er voor zorg dragen, dat het u gedurende uw bezoek aan niets ontbreekt.

Onze muzikale artiesten zorgen op vrijdag en zaterdag voor een live entertainment programma van zachte aangename achtergrond muziek tijdens het eten tot een wervelende show van onze buikdanseres (buikdanseres alleen vrijdag).

Bir Bey is een unieke ruime locatie, die uitermate geschikt is voor business diners,grote en kleine partijen, intieme diners, familiebijeenkomsten, vrijgezellenavonden, koffietafels of gewoon een gezellige avond uit met vrienden.

Note: Tijdens onze thema avonden op vrijdag en zaterdag kunnen video en foto opnames gemaakt worden voor onze website en social media kanalen.

over-ons